August 27, 2020

Talán a legkedvesebb horgászmódszerem a rakós botos technika. Imádom, mert pontos, mert gyors, és még a legóvatosabb halakat is becsaphatom vele, és persze a pillanatot, amikor egy jobb hal kihúzza a bot testéből a gumit.

Ezeket az élményeket bárki átélheti, aki akár eg...

August 24, 2020

Augusztus… Hát ismét itt vagyunk! Az évnek egy jellegzetes fordulópontja, legalábbis számomra, hiszen túl vagyunk a korábban annyira óhajtott nyár derekán, s akár tetszik, akár nem, lassan kopogtat az ősz.

Nemrég még azt számolgattuk, mikor érkezik végre a meleg, az iga...

August 20, 2020

Csípős, hűvös idő fogad minket, és a hegycsúcsokról visszaköszönő hósapkák látványa is meglepő augusztus elején. A hűs táj mellé hűs vendégszeretet is társul, gyorsan megkapjuk az apartmanjaink kulcsát, majd a hajókat is birtokba vesszük némi gyorstalpaló kíséretében.

M...

August 17, 2020

Ha jól emlékszem, az elmúlt év végén beszéltem meg Mérten Andrással, hogy amikor eljön az ideje, és repül a kérész, akkor elutazok hozzá a Tisza-tóra és felszíni csalikkal megpróbáljuk becserkészni a ragadozókat. Ezt a tervet sajnos az időjárási körülmények megváltozta...

August 13, 2020

A mai napig megmaradt a városi horgászat iránti szerelmem. Szeretek sötétedés után a fővárosi Dunán márnázni. Varázslatos látvány, ahogy felgyúlnak a lámpák. A hidak, a vár, a Halászbástya és a Parlament fényei egyszerűen csodálatosak.

Az RSD kicsit más, de azt is nagyo...

Please reload

Korábbi bejegyzések

Please reload

Legújabb bejegyzések

September 28, 2020

September 24, 2020

September 21, 2020

Please reload

Budapest, Hungary

©2017 by www.sport-horgasz.hu.