October 29, 2020

Norbival ismét egy ismeretlen vízre látogattunk el, a Mátra közelségében lévő Búzásvölgyi-víztározóra. Gyönyörű környezetben található az 52 hektáros víz. Mi a tónak az első felében helyezkedtünk el, ahol inkább a mély víz található, tőlünk balra nem mesze volt a gát.

A...

October 26, 2020

Nem megyek messzire, az első kanyarban állítom le a ladikomat. A mélybe ügyes kis gumihalat eresztek, és megkezdem a meder átfésülését. A folyó vize kristálytiszta, a sodrása is kellő sebességű, nagy eséllyel reménykedhetek egy sikeres horgásznapban. Fejben végig is sz...

October 22, 2020

A következő sorok apropóját egy félig-meddig hivatalos utazás adta, amikor Balatonkenesére kellett utaznom, de egyben biztos voltam, pergetőbot lesz nálam!

A hivatalos program 9-kor kezdődött, de szóltam a velem együtt utazó kollégámnak, hogy mi napfelkelte előtt fogunk...

October 19, 2020

Vannak szituációk, amikor a harcsák annyira a vízfelszín közelében vadásznak, hogy néha kilátszik a hátuk, persze – a harcsa életmódja miatt – mindez az éj leple alatt történik.

Az egyik legjobb ilyen a pocokúszás, népszerű nevén egérúszás. De mi van akkor, ha az a frán...

October 15, 2020

Az egész országot elérte a busaőrület. Sokan kedvet kaptak ehhez a fajta horgászathoz. Nap mint nap látok a közösségi oldalakon e kínai jövevényhallal pózoló horgászokat.

Nem csodálkozom, hiszen igazi sportértékekkel bíró halról van szó, amelynek nem mellékesen nagyon f...

Please reload

Korábbi bejegyzések

Please reload

Legújabb bejegyzések

October 26, 2020

October 22, 2020

Please reload

Budapest, Hungary

©2017 by www.sport-horgasz.hu.