További előzetesek

Archive

Tags

HÁROM NAGY FOGÁS


Suzuki DF2.5S, DF6AS, DF9.9BS

Hordozhatósága, kompakt kivitele és most kedvezményes ára teszi még csábítóbbá a Suzuki DF2.5, DF6A és DF9.9B hajómotorokat!

A Suzuki hordozható termékcsalád biztonságossá teszi és megkönnyíti a vízen töltött időt, legyen szó akár horgásztúráról, akár csak egy kis hajókázásról. A könnyű, hordozható hajómotorokat a Suzuki termékeinek közismert megbízhatósága és üzemanyag-hatékonysága jellemzi. ULTRAKÖNNYŰ

A Suzuki DF2.5S hajómotor kategóriájának egyik legkönnyebb tagja, hisz mindössze 13.5 kg-ot nyom! A gyöngyfekete színben elérhető típus mindemellett fordulatszám-határolóval is fel van szerelve és a hosszú gondtalan használatot a Suzuki korróziógátló kivitelének is köszönheti. Tökéletes választás horgászáshoz, hajókázáshoz!

STÍLUSOS ÉS KÖNNYŰ

A Suzuki DF6AS legnagyobb előnye, hogy háromféle tárolási móddal büszkélkedhet - jobb és bal oldalára, valamint az elejére is fektethető! Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy kialakításának köszönhetően ez a típus sekély vízben is tökéletesen használható, valamint 24kg-os tömege miatt könnyen hordozható ez a hajómotor is!

TAKARÉKOS

A Suzuki DF9.9BS hajómotor az alacsony olajnyomásra figyelmeztető rendszer mellett már a Suzuki Lean Burn technológiával is fel van szerelve. A Lean Burn technológia a pillanatnyi üzemi körülményeknek megfelelően mindig optimális üzemanyag-​ levegő keveréket juttat a motorba. Mindez tehát jelentősen javítja a hajómotor üzemanyag-​ hatékonyságát minden sebességtartományban, de különösen utazósebességen. A jobb üzemanyag-hatékonyságnak köszönhetően üzemanyag- és költségmegtakarítást tesz lehetővé!

Élvezze a kikapcsolódást ezekkel a könnyű, egyszerűen használható és biztonságosan hordozható hajómotorokkal!